keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Luojan voi kokea vain nykyhetkessä

Sydämen kyllyydestä suukin puhuu eli tunne löytyy ajatuksen takaa. Neale Walsch kanavoi kirjoissaan, että ajatuksen ja toiminnan taustalta löytyy aina rakkaus tai pelko.

Jos uskontoa lähestytään pelon avulla, niin samalla estetään toteutumasta Jeesuksen elämäntyö eli Luojan kokeminen.

Luojaa ei voi löytää maallisen mielen ajatuksista tai opinkappaleista. Luojan voi tiedostaa vain nykyhetkessä kokemalla. Henkisyydessä pitäisi luopua hetkeksi kaikesta maallisesta tiedosta ja pyrkiä tyyneyteen sekä hiljaisuuteen eli keskittyä avoimesti Luojayhteyteen. Luoja ottaa halutessaan muodon, minkä ihminen ymmärtää yksiselitteisesti. Tähän Luojakokemukseen liittyy Raamatun arvoituksellinen lause tulemisesta yllättävästi kuin varas yöllä. Ihmiselle olisi suuri etu, jos pystyisi huomioimaan tämän Luojan armonosoituksen. Tämä kokemus on aina selkeä ja yksiselitteinen.

Avataara Amma tuo esiin näkemyksen, että jos ihminen ajattelee, keskittyy Jumaluuteen, jolla on muoto, niin ihminen kohtaa ensimmäiseksi Jumaluuden muotona, jos keskittyy Jumaluuteen, jolla ei ole muotoa, niin taivaskokemus on kuin sulautuminen tietoisena rakkauden, autuuden mereen, Luojan energiakenttään.


Luoja on aina lähellä ihmistä

Hetki hetkeltä ihminen etääntyy tai lähestyy Luojaansa. Ihmisyydessä on keskeistä vapaa tahto ja näin maallisessa elämässä kaikki tapahtuu i...