torstai 8. huhtikuuta 2021

Materialismi kieltää henkisen todellisuuden etukäteispäätöksellä

Materialismiin liittyy ennakkoehto, ettei henkistä rinnakkaistodellisuutta tai Luojaa voi olla olemassa. Jos on vakuuttunut jostakin asiasta, niin mieli alkaa sokeasti toteuttaa käskysanaa etsien asiaa vahvistavia mielipiteitä. Ihmisen onkin vaikeata havaita tai kokea omien ajatuksiensa tai epäilyjensä vastaista. Kun ihminen keksii nokkelia ennakkoehtoja, niin ne muuttuvat mielessä suoranaisiksi esteiksi elämän havainnoimisessa ja kokemisessa. Materialismissa korostetaan mielellään, että uskonto on pakoa elämästä, vaikka pitäisi sanoa, että se on totuudellisuuden etsimistä. Materialismin mukaan on täysin mahdotonta kokea Jeesuksen sanat, että Isä ja minä olemme yhtä. Mutta Jeesuksen elämäntapaohjeilla tämä yksiselitteinen Luoja-, taivaskokemus on jokaiselle mahdollinen.

Vaikka kuinka suuri määrä tahansa johtavia tiedemiehiä julistaisi, ettei henkistä rinnakkaistodellisuutta voi olla olemassa, niin yksi ainoa henkinen valkokuva osoittaa omalla tavallaan materialismin harhaopiksi.

Tieteellisessä tutkimuksessa miesmeedio oli yleensä alastomana, transsissa ja tällä tavalla tietämätön tapahtumista ympärillään. Tieteellisesti asiaa on pyrkinyt tutkimaan mm. IMI (Institut Metapsychique International) Pariisissa jo 1920-luvulta lähtien. Tutkimuskohteina olivat Euroopan huippumeediot. Tällöin on saatu henkiolentoja havaittavaksi ja kuvattua. Tarkemmin http://www.metapsychique.org.

Jos ihmisen oma etu on jollakin tavalla kyseessä, niin monet ovat valmiit kieltämään minkä tahansa todisteen ja todistelun. Sama voi olla omassa kokemuksessa, vaikka ihminen olisi henkilökohtaisesti täysin vakuuttunut kokemuksensa aitoudesta, niin monet ovat valmiit kieltämään sen, jos oma etu kärsisi siitä.

Luoja on aina lähellä ihmistä

Hetki hetkeltä ihminen etääntyy tai lähestyy Luojaansa. Ihmisyydessä on keskeistä vapaa tahto ja näin maallisessa elämässä kaikki tapahtuu i...