torstai 8. huhtikuuta 2021

Jeesus kehotti pyrkimään ensimmäiseksi tietoiseen luoja-, taivaskokemukseen

Jeesus lupasi, että näin kaikki muukin teille annetaan. Neale Walsch kanavoi telepaattisesti kirjoissaan, että syntymällä ihmiseksi jokainen on tapahtumaketjussa, missä Luojayhteys pitäisi tiedostaa. Painottaen mitä ihminen ei tiedosta, niin sitä ei ole omassa todellisuudessa.

Kaikki inhimillinen kehittyy tai taantuu, mikään ei pysy paikoillaan. Jos ihminen ei tee mitään henkisen hyvänsä vuoksi, niin ei mitään tapahdukaan. Henkiseltä näkökulmalta olisi suuri etu rukoilla ja meditoida usein. Rukouksessa ja meditaatiossa avataan mieli hetkeksi sisäiseen kokemiseen. Luojan kohdistuneessa rakkaudellisessa ajatuksessa saa Tämän huomion pitkäaikaisena kohottavana jälkivaikutuksena. Yksikään Luojaan kohdistunut rakkaudellinen ajatus ei mene hukkaan.

Kirjassa "Keskusteluja Jumalan kanssa I" sivulla 205 Neale Walsch kanavoi seuraavasti: "Tottelevaisuus ei ole luomista eikä voi siksi milloinkaan saada aikaan pelastumista". Jatkaen, että Sielun tehtävä on ilmaista halunsa, ei pakottaa siihen. Sielu viestittää rakkaudellisen vaihtoehdon mahdollistaen samalla rakkauden kokemisen ja näin korkeamman tietoisuuden.

Luoja on aina lähellä ihmistä

Hetki hetkeltä ihminen etääntyy tai lähestyy Luojaansa. Ihmisyydessä on keskeistä vapaa tahto ja näin maallisessa elämässä kaikki tapahtuu i...